Bryllup


 

Bryllupet er nå vel overstått, og det ble en uforglemmelig dag. Vi håper alle storkoste seg!

Etter seks års venting for Evy-Ann kom altså Erling seg ned på kne 3. mars 2006. Bryllupet vil finne sted i Eikefjord 4. august 2007.

Planleggingen er nå i full gang og etterhvert vil vi prøve å legge ut informasjon for gjestene her.

Siden oppdateres etterhvert som ting faller på plass... (sist oppdatert 25.07.07)

 

Transport / ankomst

Bryllupet vil finne sted på hjemplassen til Evy-Ann, i Eikefjord mellom Florø og Førde i Sogn og Fjordane.

Fra Oslo eller Trondheim er det ca.8 timer med bil, og fra Haugesund ca.7 timer. Til Førde kommer en også med ekspressbuss fra Oslo, Bergen og Trondheim. Buss videre til Eikefjord og Florø med Firda bilag.

Både Florø og Førde er også tilgjengelig med fly; DAT (Danish Air Transport) flyr til Florø fra Bergen og Oslo, mens Widerøe flyr til Førde fra Bergen og Oslo.

Dersom en kommer sjøveien har Hurtigruta stopp i Florø på både sør- og nordgående rute. I tillegg har ekspressbåter fra Fjord1 anløp fra Bergen.

Dersom taxi blir aktuelt, kan dette bestilles fra:

  • Florø:        57 74 10 15
  • Førde:       57 82 14 25
  • Eikefjord:  57 74 26 00

 

 

Overnatting

Ettersom Eikefjord ikke har allverdens overnattingsmuligheter er vi blitt nødt til å se på alternativer nærmere Florø og Førde. Alternativene vi sitter igjen med er nå Florø Rorbu og Krokane Camping et par kilometer utenfor Florø. Her har vi bestilt fire leiligheter og fem hytter av ulik størrelse (til sammen 15 doble soverom, i tillegg mulighet for oppredning på sovesofa på stue). Pris per person fra fredag til søndag vil ligge mellom 400-600kr avhengig av type leilighet/hytte. Det vil bli ordnet med transport til/fra Eikefjord hvor vielsen/bryllupsfesten holdes. Dyner og puter finnes i leilighetene/hyttene, sengetøy kan leies for 50kr pr sett.

Dersom noen ønsker å overnatte på hotell, finnes det flere gode alternativer både i Florø (Florø Hotell, Victoria Hotell og Quality Hotell Florø) og Førde (Rica Sunnfjord Hotell og Quality Hotell Førde). Gjestene bes da om å bestille på egen hånd.

 

Gaveliste

Gavelister er lagt ut på Kitchn og Tilbords. Penger står også høyt på ønskelisten. 

 

Program

Vielsen vil finne sted i Eikefjord kirke, fulgt av middag på Allhuset i Eikefjord. Det vil bli arrangert transport for de som overnatter ved Florø Rorbu og Krokane Camping, med en liten egenandel på 100kr som betales på turen inn til Eikefjord (kun kontanter).

Tidsplan:

14.15     Avreise buss fra rorbu/camping

15.30     Vielse i Eikefjord kirke

16.30     Velkomstdrink i Eikefjord Allhus

17.30     Middag

21.30     Kaker og kaffe

22.30     Dans

02.30     Avreise buss fra Allhuset til camping/rorbu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.austreim.net

www.austreim.net